sábado, 14 de mayo de 2011

Com funciona CavallDroid per Android?

Cavalldroid és un lector d'RSS, els còmics apareixen tal i com figuren als blogs dels autors.

Cal que tinguis un dispositiu que faci servir OS ANdroid 2.1, o superior, bones comunicacions (WIFI, HSDPA) o una mica de paciència, quan engeguis Cavalldroid. I és clar! Cal que tinguis una tarifa plana de connectivitat a Internet amb el teu operador, o la factura et treurà el singlot.

Al versió betatester tenim detectat un error que esperem desaparegui la versió 1.0, a l'engegar fa una sortida inesperada, i trigar molt en carregar la tira. No desinstal.leu, la segona vegada que entreu anirà bé (hi ha una variable mal definida).

A la primera pantalla s'ens presentan els banners dels diferents webcòmics. Aquests banners serveixen per identificar la publicació, l'autor i el blog a qui pertany. Es presentan en un carrusel que es desplaça amb el dit.

L'ordre dels banners dins del carrusel és aleatori, de manera que cada cop que un usuari engega l'aplicació els trobarà en un ordre diferent.

Al fer clic al damunt d'un dels banners que annuncia un blog, accedim a un índex amb una miniatura dels darrers 10 treballs de l'autor del blog. Només una imatge miniatura i el títol si en té, si no agafa el nom de l'autor. Si hi haguessin textes acompanyant les imatges, aquests no hi figuren en Cavalldroid.

Si es fa clic sobre un dels títols o imatge miniatura, s'amplia fins a ocupar tot l'ample o alt del dispositiu.

Si es fa clic al menú relaciona (el botó del teléfon) hi ha l'opció d'obrir el navegador i hi anar al website de l'autor per veure la font, compartir la url per twitter, mail, facebook, etc.

Podem navegar per les diferents vinyetes lliscant els dits al damunt de la imatge, com si fos una foto. També les podem ampliar amb un doble clic o fent, en el seu cas, el gest de separar els dits sobre el punt a ampliar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario